Kaartje via mobieltje update!

Om een prentbriefkaart te sturen hoef je natuurlijk tegenwoordig de deur niet meer uit. Zowel een elektronische kaart als een echte kaart bestel je vanachter je PC bij sites als Kaartenhuis of Kaartwereld. En, de keuze is enorm.

De Zweedse post heeft iets nieuws: een fysieke prentbriefkaart, te bestellen met de smartphone met een app.

Lang zal het waarschijnlijk niet duren of PostNl zal dit, naast de postzegelcode, ook wel inbouwen in haar app. Nu zijn het versturen van kaarten bij PostNl uitsluitend mogelijk via de aparte app van www.kaartwereld.nl

De Zweedstalige app (en dat is ook het enige nadeel) is overal en door iedereen te gebruiken. Heel eenvoudig en met de creditcard te betalen.

Voordelig ook! Er wordt voor een kaart (A5 formaat!) slechts SEK 19 (=€ 2,19) gerekend. Voor die prijs wordt de kaart verzonden binnen Zweden (voor 16.00 uur besteld, volgende dag bezorgd) en naar alle buitenlanden.

Volgens de afbeelding zit er een -waarschijnlijk- port betaald zegel op (gebdrukt). Kaart besteld, u hoort later.

Het aantal beschikbare afbeeldingen is onbeperkt, want u kunt kiezen uit standaardafbeeldingen, foto's/afbeeldingen op uw apparaat of direct een foto nemen! Een mooiere vakantiegroet kunt u dus niet kopen!

Proberen? zoek in de appstore naar riktiga vykort

 


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » Kaartje via mobieltje update!

Nieuw nummer
verscheen op 06-04-2021Filatelie - 6-4-2021
Laatste nummer
verscheen op 02-03-2021Filatelie - 2-3-2021

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap