Han Peekel 'envelopt' gouden Duckzegel

Strippresentator Han Peekel, bekend van het TV-programma ‘Wordt Vervolgd’ nam vrijdag 2 april het eerste velletje ter gelegenheid van het 75-jarige bestaan van strip(anti)held Donald Duck feestelijk in ontvangst op het hoofdkantoor van TNT Post in Den Haag. Na een paar sappige anekdotes uit zijn kleurrijke strippresentatoren bestaan te hebben verteld, kreeg Han Peekel de bijzondere eer de enige echte gouden postzegel in een envelop te stoppen die meteen door een TNT-postbezorger naar de andere enveloppen elders werd gebracht om de selectie zo eerlijk mogelijk te laten verlopen wie deze eer te beurt valt. Tevens werd de 3000e Donald Duck uitgereikt, met afstand het grootste en meest gelezen mannenblad van Nederland. 

Vandaag introduceert TNT Post het eerste postzegelvelletje met Donald Duck. Dit velletje is te koop op alle TNT Postkantoren, Bruna en bij Collect Club. Bij aankoop ontvangt de koper een bewaarblad met op de achterzijde het begin van een speciaal voor deze postzegelserie geschreven stripverhaal van Donald Duck.

In de envelop die de koper ontvangt bij uitreiking van het bewaarblad kan een ‘gouden’ postzegel van Donald Duck zitten. Als u deze vindt en contact opneemt met klantenservice van Collect Club 050-581234 ontvangt u € 3.000,- vanwege de 3000e Donald Duck die begin april verschijnt!

 

 


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » Han Peekel 'envelopt' gouden Duckzegel

Nieuw nummer
verscheen op 06-04-2021Filatelie - 6-4-2021
Laatste nummer
verscheen op 02-03-2021Filatelie - 2-3-2021

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap