'Blauwe Maandag'

Briefpost kunt u tegenwoordig niet meer verwachten op maandag. Sedert 1 januari van dit jaar bezorgt PostNL niet meer op maandag.

Briefpost, daar hebben we het over, want PostNL bezorgt op maandag 'als nooit tevoren'. Op 4 oktober 2013 kon u het nieuws op deze site al vernemen dat PostNL met Bol.com en Coolblue.com afspraken had gemaakt om juist wel op maandag, als nieuwe service, te gaan bezorgen.

Hier kon natuurlijk mooi de vrijgekomen capaciteit voor benut worden, en -anders dan briefpost- zijn pakketten 'booming business'.

U kunt dus voortaan uw elektronica en boeken rustig in het weekend uitzoeken en bestellen, en krijgt deze dan op maandag bezorgt.

Per 16 februari is de maandagbezorging uitgebreid. Heeft u het de zaterdagavond wat al te bont gemaakt in bar of restaurant, dan is de redding nabij: U hoeft de deur niet meer uit om de benodigde medicijnen op maandag op de mat te hebben. Ook de deinternetdrogist.nl heeft met PostNL een overeenkomst gesloten, zodat bestellingen die u zondag voor 16.30 uur doet, de maandag al bezorgd worden.


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » 'Blauwe Maandag'

Nieuw nummer
verscheen op 06-04-2021Filatelie - 6-4-2021
Laatste nummer
verscheen op 02-03-2021Filatelie - 2-3-2021

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap