Komkommertijd IV HOT NEWS!

HOT NEWS!


Samenwerking Maandblad Filatelie en NVPH

Persbericht (vrij voor publicatie)

Op initiatief van Maandblad Filatelie is een samenwerking tot stand gekomen met als doel de Speciale Catalogus van de NVPH nog completer en beter te maken dan hij nu al is.
Ingaande het juli/augustusnummer van Maandblad Filatelie zal maandelijks de rubriek 'Catalogus kraamkamer' verschijnen. Deze rubriek, verzorgd door Rein Bakhuizen van den Brink, zal nieuw op te nemen varianten van postzegels vermelden (in de regel a-nummers) die zullen worden opgenomen in de Speciale Catalogus van de NVPH. Het zullen zowel varianten zijn van moderne als klassieke zegels.
Het zal hierbij gaan om belangrijke varianten, die duidelijk beschreven worden en voorzien van afbeeldingen, en die zonder bijzondere hulpmiddelen door iedere verzamelaar herkend kunnen worden.
Het bijzondere aan deze samenwerking is, dat alle beschreven varianten direct al zullen worden voorzien van een NVPH catalogusnummer. Vervolgens zullen deze varianten in de eerstkomende editie van de Speciale Catalogus van de NVPH worden opgenomen onder het beschreven NVPH nummer.
De eerste nieuwe vermeldingen zullen al in de editie 2015 van de Speciale Catalogus van de NVPH, die in september verschijnt, worden opgenomen.
Wie dus up-to-date wil blijven leest iedere maand Maandblad Filatelie!

Rob Smit (secretaris/voorzitter Cataloguscommissie NVPH
René Hillesum (Hoofdredacteur Maandblad Filatelie)  

U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » Komkommertijd IV HOT NEWS!

Nieuw nummer
verscheen op 06-04-2021Filatelie - 6-4-2021
Laatste nummer
verscheen op 02-03-2021Filatelie - 2-3-2021

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap