Komkommertijd IX UPDATE

De Krim.

UPDATE!

Naar nu blijkt heeft de Russische filatelistische dienst Marka al op 16 mei een nieuwsbericht uitgegeven waarin een wijziging in het emissieprogramma wordt aangekondigd: de uitgifte van de zegels van De Krim en Sevastopol. Zeer opmerkelijk, daar Rusand zelf beschouwd dat de officiële datum van inlijving 18 juni was!

Er wordt bij vermeld dat nog niet bekend is wanneer de zegels zullen verschijnen. Wel wordt in het bericht aangegeven dat de zegels in mei zullen worden uitgegeven.

Op 10 juni wordt een bericht uitgegeven dat de zegels op 19 respectievelijk 20 juni zullen verschijnen, hetgeen ook het geval is geweest. De oplage van beide zegels bedraagt 450.000 ex.

 

In het juninummer van Filatelie heeft u op pagina 381 kunnen lezen (en zien) dat er op 27 mei twee postzegels zouden zijn uitgekomen in de serie 'Russische Regio's': De Krim en Sevastopol. 

Het is niet gelukt om de zegels (beide ontworpen door V. Beltyukov) op tijd uit te geven. De postzegel van De Krim is nu op 19 juni verschenen en die van Sevastopol op 20 juni.


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » Komkommertijd IX UPDATE

Nieuw nummer
verscheen op 06-04-2021Filatelie - 6-4-2021
Laatste nummer
verscheen op 02-03-2021Filatelie - 2-3-2021

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap