Kraamkamer in aantocht

U heeft er hier al over kunnen lezen op 6 juni: Er is op initiatief van Maandblad Filatelie een unieke samenwerking tot stand gekomen tussen de handelaren vereniging NVPH en Maandblad Filatelie.

Rein Bakhuizen van den Brink gaat maandelijks de rubriek 'Catalogus Kraamkamer' verzorgen. Hierin worden varianten toegelicht en geïllustreerd die een vermelding verdienen in de Speciale Catalogus van de NVPH.

Uitgangspunt is dat de varianten met het blote oog of met behulp van 'eenvoudig handgereedschap' te herkennen moet zijn.

Door de samenwerking worden in de rubriek Catalogus Kraamkamer direct al de nummers gegeven waaronder ze vanaf de eerstkomende uitgave van de Speciale Catalogus zullen worden opgenomen.

De eerste aflevering van de rubriek verschijnt in het juli/augustusnummer dat 7 augustus bij de abonnees bezorgd wordt.

In deze aflevering komen twee emissies aanbod. De nieuwe nummers (met een catalogusprijs) van deze eerste aflevering zullen al worden opgenomen in de eerstkomende Speciale Catalogus die in september verschijnt.

Wie dus een abonnement op Maandblad Filatelie heeft zal maandelijks op de hoogte zijn van de nieuw op te nemen varianten. Nog geen abonnee? Stuur een mailtje naar hillesum (at) filatelist (dot) com.


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » Kraamkamer in aantocht

Nieuw nummer
verscheen op 06-04-2021Filatelie - 6-4-2021
Laatste nummer
verscheen op 02-03-2021Filatelie - 2-3-2021

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap