Keukenkamp wint Bronzen speld

Op de bijeenkomst van de postzegelvereniging Emmeloord van maandagavond 19 april werd aan Gerrit Jan Keukenkamp de bronzen speld van verdienste van de KNBF uitgereikt door de plaatselijke voorzitter Berend Okma.

De uitreiking was door het bestuur stil gehouden en kwam als een grote verrassing voor Keukenkamp. De speld werd uitgereikt als waardering voor het vele werk, dat Gerrit Jan gedaan heeft en nog doet voor de vereniging op het gebied van het rondzendverkeer en ook voor het feit, dat hij zoveel energie heeft gestoken in het bekendmaken van de filatelie bij de jeugd van de basisscholen in Emmeloord. Voor de uitreiking was ook de dochter van Gerrit Jan uitgenodigd die door hem werd verwelkomd met de woorden: “Is er wat aan de hand thuis?” Zij kreeg van de voorzitter een boeket bloemen uitgereikt. De uitreiking van de speld ging vergezeld van een hartelijk applaus van de aanwezige leden die daarmee hun instemming met deze uitreiking lieten blijken. Tenslotte werd aan hem een oorkonde overhandigd, waarop de reden van de uitreiking stond beschreven.

Foto: Gerrit Jan Keukenkamp bij de inzending van de Emmeloorder  jeugd op de jeugdtentoonstelling in het Utrechtse Spoorwegmuseum. Zijn jeugd won hier een eerste prijs.

 


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » Keukenkamp wint Bronzen speld

Nieuw nummer
verscheen op 06-05-2020Filatelie - 6-5-2020
Laatste nummer
verscheen op 01-04-2020Filatelie - 1-4-2020

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap