Amsterdam danst

Alles wat maar maar iets met dancemuziek te maken heeft is de komende dagen in Amsterdam te vinden voor het Amsterdam Dance Event, oftewel ADE. Niet alleen om te bewegen op de opzwepende beats maar ook in talloze presentaties en forumdiscussies. Want dance is big business en DJ's, vroeger nog vooral bezig met het behendig aan elkaar praten van plaatjes, zijn de nieuwe sterren.

Niet zo gek derhalve dat PostNL er een serie postzegels aan wijdt. Armin van Buuren mocht zich, zoals we tijdens de inhuldiging zagen, al in de nabijheid van het koninklijk paar begeven, hij deelt nu iets met koning Willem-Alexander en slechts weinig anderen kunnen dat zeggen: zijn gezicht op een postzegel. Samen met oude en nieuwe helden als Tiësto, Hardwell, Afrojack en Dash Berlin.

Door de presentatie te laten samenvallen met de opening van het ADE wist PostNL alle ogen op zich gericht tijdens een zeer drukbezochte presentatie in een special opgezetten tent op het Rembrandtsplein. Giel Beelen praatte het een en ander aan elkaar, PostNL CEO Herna Verhagen glunderde, terecht, van oor tot oor, en de vier aanwezige DJ's (alleen Tiësto ontbrak) waren vereerd op het kleinood vereeuwigd te zijn.

Tekst en foto: Charles Beterams

foto: Giel Beelen interviewt Herna Verhagen


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » Amsterdam danst

Nieuw nummer
verscheen op 06-04-2021Filatelie - 6-4-2021
Laatste nummer
verscheen op 02-03-2021Filatelie - 2-3-2021

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap