Oefenen!

Jawel, u heeft nog twee dagen de tijd om te oefenen. Uitsluitend op 13 februari kunt u geheel gratis, op kosten van PostNL, een kaartje versturen aan uw geliefde. De enige voorwaarde is dat u 'frankeert' met een lippenstiftkus! 

Voor de dames natuurlijk geen probleem, maar voor de heren is het natuurlijk flink oefenen. Een bijzonderhied is dat het een "niet afveegbare lipstick afdruk van een kus op de plek waar normaal een postzegel geplakt dient te worden" moet zijn. Dat snappen wij mannen natuurlijk niet: lippenstick die niet af te vegen is (loop je toch mooi een tijdje te koop met je gestifte lippen!- maar die wel 'te stempelen' is op de kaart. Dat is toch niet te rijmen met 'niet afveegbaar?

Maar goed, ook benieuwd hoe het machinepark van PostNL hierop reageert en of de kaarten niet beport (of gecontroleerd) bij de ontvanger aankomen? PostNL garandeert overigens dat kaarten, 'gefrankeerd' met lippenstift'de volgende dag (Valenrijnsdag) bezorgd gaan worden. Als ze 'uit de machine vallen" (er zit immers geen sorteerhaak noch fosfor op) dan wordt het een hele kunst om ze de volgende dag bezorgd te krijgen. O ja, wel voor 17.00 uur posten!


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » Oefenen!

Nieuw nummer
verscheen op 06-04-2021Filatelie - 6-4-2021
Laatste nummer
verscheen op 02-03-2021Filatelie - 2-3-2021

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap