2D-zegel opent Hertogpost

Tijdens de officiële opening van HERTOGPOST 2010 op vrijdagmorgen heeft de burgemeester van 's-Hertogenbosch, mr. dr. A.G.J.M. Rombouts, door middel van een postzegel die is voorzien van unieke 2D codes, de postzegeltentoonstelling geopend. Deze bijzondere frankeerzegel, uitgegeven ter gelegenheid van HERTOGPOST 2010 in samenwerking met TNT Post, zal - zolang de voorraad strekt - verkocht worden aan de verkoopstand van de organisatie. Zeer waarschijnlijk heeft de beursorganisatie hier in 's-Hertogenbosch de wereldprimeur: de eerste officiële frankeerzegel met unieke twee dimensionale (2D) barcodes. Op de zegel zijn twee verschillende 2D-codes afgebeeld die in totaal twee verschillende kleuren zijn weergeven.

De nationale postzegeltentoonstelling - beurs HERTOGPOST 2010 vindt dit weekend plaats in de Brabanthallen van 's-Hertogenbosch van 28 -30 mei.

De organisatie hoop veel filatelisten, jong en oud te mogen ontmoeten op deze bijzondere tentoonstelling, welke wordt georganiseerd in samenwerking met de 80-jarige 's-Hertogenbossche Filatelistenvereniging, de NVPH, TNT POST, KNBF, Stichting JFN en talrijke vrijwilligers o.a. van de Globe en de 's-Hertogenbossche Filatelistenvereniging.

Bent u nieuwsgierig? Kijk dan op www.hertogpost-event.nl

 


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » 2D-zegel opent Hertogpost

Nieuw nummer
verscheen op 06-04-2021Filatelie - 6-4-2021
Laatste nummer
verscheen op 02-03-2021Filatelie - 2-3-2021

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap