FILATELIE: bijna jarig!

Volgend jaar bestaat maandbad Filatelie 95 jaar. Een respectabele leeftijd waaraan we niet ongemerkt voorbij willen gaan.

We vinden het natuurlijk zelf ook een hele mijlpaal, dus willen al vroeg met vieren beginnen.

In samenwerking met PostNL wordt een uniek vel (van 10) persoonlijke postzegels uitgegeven. Op zich is dat natuurlijk niet zo bijzonder, maar de uitvoering ervan zal dat wel zijn.

Het velletje zal namelijk niet tien dezelfde afbeeldingen hebben, maar vijf verschillende. Onze eigen ontwerper, Fake Booij, tekende voor het ontwerp. Daarbij zijn ook de velranden geheel bedrukt. Het velletje is bij Joh. Enschedé in Haarlem in offset gedrukt. 

Zoals gezegd, we willen al vroeg aanvangen met het vieren van dit jubileum in 2017. Daarom zal het eerste exemplaar van dit bijzondere vel op de aanstaande Postex op 14 oktober om 10.30 uur worden aangeboden aan het bestuur van de Postex. Er is uitsluitend deze dag een bijzonder eerstedag stempel beschikbaar. Op alle drie de dagen is er een Postex stempel in gebruik ter stempeling van dit velletje. Vanaf 10.30 de eerste dag kunnen de velletjes aangeschaft worden (met- of zonder stempel) voor € 10. Bent u niet in de gelegenheid naar Apeldoorn te komen, dan is het vel te bestellen voor € 11 (gestempeld of ongestempeld), inclusief verzendkosten. Overmaken op IBAN NL11INGB0008591403 (Stg. Ned. Maandbld voor Philatelie, Leusden). Let op: voor het verkrijgen van een eerstedag stempel of een Postex stempel dient uw betaling uiterlijk 13 oktober ontvangen te zijn. Vermeld wel uw adres en of het gaat om ongestempeld, FDC-stempel of Postex stempel. Voor bestellingen die na 13 oktober binnenkomen worden uitsluitend ongestempelde exemplaren geleverd.

Oplage: slechts 1050 velletjes!


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » FILATELIE: bijna jarig!

Nieuw nummer
verscheen op 06-04-2021Filatelie - 6-4-2021
Laatste nummer
verscheen op 02-03-2021Filatelie - 2-3-2021

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap