Filatelie 95: stempels

We konden het u een week geleden al melden. Filatelie wordt volgend jaar 95 en ter gelegenheid hiervan wordt op de aanstaande Postex in Apeldoorn een bijzonder vel met 10 persoonlijke postzegels waarde 1 binnenland gepresenteerd. Niet eerder werd zo'n vel geproduceed in offset (door Jof. Enschedé in Haarlem) en met vijf verschillende zegels. 

Een tipje van de sluier lieten wij al zien.

Nu kunnen we een ander tipje van de sluier oplichten. De stempels -ook ontworpen door Fake Booij, de huisontwerper van Filatelie- zijn inmiddels gereed. Ook nu weer een tipje van sluier op een afdruk van het vel uit de printer.

Er is uitsluitend op de openingsdag van de Postex een bijzonder eerstedag stempel beschikbaar. Op alle drie de dagen is er een Postex stempel in gebruik ter stempeling van dit velletje. Vanaf 10.30 de eerste dag kunnen de velletjes aangeschaft worden (met- of zonder stempel) voor € 10. Bent u niet in de gelegenheid naar Apeldoorn te komen, dan is het vel te bestellen voor € 11 (gestempeld of ongestempeld), inclusief verzendkosten. Overmaken op IBAN NL11INGB0008591403 (Stg. Ned. Maandbld voor Philatelie, Leusden). Let op: voor het verkrijgen van een eerstedag stempel of een Postex stempel dient uw betaling uiterlijk 13 oktober ontvangen te zijn. Vermeld wel uw adres en of het gaat om ongestempeld, FDC-stempel of Postex stempel.Voor bestellingen die na 13 oktober binnenkomen worden uitsluitend ongestempelde exemplaren geleverd.

Oplage: slechts 1050 velletjes! Op = op.


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » Filatelie 95: stempels

Nieuw nummer
verscheen op 06-04-2021Filatelie - 6-4-2021
Laatste nummer
verscheen op 02-03-2021Filatelie - 2-3-2021

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap