Volkomen oninteressant!

Absoluut. Gaat niet over postzegels maar wel over post. Over De Post (zoals bpost in het verleden heette).

Het blijkt namelijk dat men - klaarblijkelijk speciaal bedoeld 'ter begeleiding' van de overname van PostNL - een speciale website in het leven heeft geroepen.

De nieuwsberichten van bpost betreffende de mogelijke overname - oh nee, vriendelijke aanbieding -  van PostNL worden geplaatst op een site die speciaal hiervoor is opgetuigd: www.bpostnews.be. Deze site werd eerst op 18 april, aan de vooravond van het eerste, uitgelekte bod van bpost op PostNL.

Nog een weetje: zoals u ongetwijfeld weet, zijn er bedrijven die brood zien in het vastleggen van domeinnamen en hopen dat ze die later voor veel geld kunnen verkopen. Wat dat aangaat is niets te dol, en gelet op de huidige lage prijzen van first level domeinen is de investering (en dus de gok) niet onoverkomelijk groot.

Zo heeft een bedrijf de domeinnaam bpost-postnl.nl geregistreerd, en wel op 16 augustus van dit jaar. Dit bedrijf was er dus van overtuigd dat de postbode inderdaad nog een keer zou bellen.....

Van veel eerdere datum is de registratie www.bpost.nl. Die dateert al van oktober 2000! Maar dit heeft natuurlijk een heel ander doel gehad destijds, want pas in 2010 werd De Post bpost! De site bpost.nl is dan ook gewoon van de heer Bartjan Post. Als hij slim is...... Hij heeft de site niet eens in gebruik! 


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » Volkomen oninteressant!

Nieuw nummer
verscheen op 06-04-2021Filatelie - 6-4-2021
Laatste nummer
verscheen op 02-03-2021Filatelie - 2-3-2021

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap