Unieke samenwerking!

Unieke samenwerking

De Nederlandse Vereniging van Postzegelhandelaren (NVPH) en Stichting De Brievenbeurs hebben de handen ineen geslagen om de verzamelaar in de toekomst nog beter te kunnen informeren.

Zoals bekend geeft de NVPH al sinds 1934 de Speciale Catalogus uit. Om deze jaarlijkse uitgave te verbeteren, zal de voorzitter van de cataloguscommissie, heer Cor Verlooij, op de Brievenbeurs in Gouda (op 14 en 15 april 2017) met een stand aanwezig zijn om met de gebruikers van de catalogus van gedachten te wisselen over in de toekomst aan te brengen verbeteringen.

Iedere verzamelaar heeft zijn specialisme, en met gebruikmaking van de kennis die dit met zich meebrengt kan de catalogus aangevuld worden of kunnen eventuele fouten of verschil van interpretatie worden gecorrigeerd of aangevuld.

Door dit directe contact kan er zeer snel geschakeld worden en loopt dit niet over vele schijven.

Uiteraard is het wel van belang dat de verzamelaar ‘bewijsmateriaal’ (liefst in origineel) meebrengt naar Sporthal De Mammoet in Gouda ter ondersteuning van het voorstel tot verbetering. De aanbrenger krijgt direct een eerste reactie en op een later moment of de opmerking overgenomen wordt. Men kan bij de heer Verlooij tevens terecht voor de keuringscommissie van de NVPH.

 

Voor nadere informatie: www.nvph.nl www.brievenbeurs.com


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » Unieke samenwerking!

Nieuw nummer
verscheen op 06-04-2021Filatelie - 6-4-2021
Laatste nummer
verscheen op 02-03-2021Filatelie - 2-3-2021

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap