Tekenen bij het kruisje?

Dat wordt de vraag. PostNL is 'in gesprek' met de verzamelaars, zo heet het, over 'het leven na de dagtekenstempels. Over de penvernietiging - de grootste gruwel voor de verzamelaars - wordt weinig vernomen.

Bent u ook zo benieuwd wat het overleg op gaat leveren? 

Maandblad Filatelie pakt met het aanstaande februarinummer (op uw mat aanstaande donderdag) groots uit. Te beginnen met de cover. De lezer (en PostNL) kan er niet omheen wat ons filatelisten bezighoud. 

Afgelopen weekend, op de Filateliebeurs in Hilversum, kon de bezoeker al een voorproefje nemen van wat er zoal over het afschaffen van de stempels en het verplicht bekrassen van de postzegels in het blad staat. Op onze beursstand (foto) groot de coverfoto. Hier zijn weinig woorden bij nodig.

In het blad maar liefst drie open brieven (gericht aan mevrouw Verhagen, CEO van PostNL: van de KNBF, SamenwerkingsVerband Filatelie en de NVPH. Alle drie een pagina groot. Daarnaast een ingezonden brief van een lezer en uiteraard uitgebreid aandacht aan het instellen van de verplichte penvernietiging per 1 januari van dit jaar.

 


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » Tekenen bij het kruisje?

Nieuw nummer
verscheen op 06-04-2021Filatelie - 6-4-2021
Laatste nummer
verscheen op 02-03-2021Filatelie - 2-3-2021

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap