Weet PostNL wel wat er leeft?

Het is maar de vraag of het al genoeg is doorgedrongen bij de postorganisatie. In de nieuwe Collect (nr. 91) wordt met geen woord gerept over de pennenstreek!

Wel wordt er een klein stukje opgenomen over het verdwijnen van de stempels. Een zoethoudertje, zonder inhoud, en tussen de regels door leest u duidelijk: val ons (PostNL) hier niet mee lastig.

Onbegrijpelijk uiteraard zo weinig informatie. En dat voor een blad, speciaal voor postzegelverzamelaars. Geen woord over de pennenstreek (noch de stempels) in het editorial van Ludo Voorn. Ook elders in het blad geen woord over de bewuste doch ondoordachte vernietiging van de de postzegels door PostNL. Men realiseert zich blijkbaar niet dat door deze onaanvaardbare maatregel gebruikte zegels rijp voor de prullenbak gemaakt worden.

We worden in de nieuwe Collect wel lekker gemaakt met de mooiste postzegels die zullen verschijnen in de komende maanden. Zelfs onze koning doet mee (hij wordt 50!). Zijn opa zou eens moeten weten wat er zich tegenwoordig in Neerlands filatelieland afspeelt.

Maar ja, als je gebruikt verzamelt heb je dus helemaal niets aan al die mooie zegels!

Ziet u het al voor u: u laat u verleiden om een zilveren postzegel te kopen voor een aangetekende zending. U denkt daar iemand een plezier mee te doen. U betaalt dan € 25!!! voor deze zegel (frankeerwaarde € 8,35). U gaat naar de plaatselijke kruidenier om de brief af te geven voor verzending. Vergeet geen zakdoeken mee te nemen, want voor uw ogen!!! zal de baliemedewerker eigenhandig de mooie (en dure!) postzegel totaal vernielen met zijn ballpoint.

Befehl ist Befehl! 


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » Weet PostNL wel wat er leeft?

Nieuw nummer
verscheen op 06-04-2021Filatelie - 6-4-2021
Laatste nummer
verscheen op 02-03-2021Filatelie - 2-3-2021

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap