Stempels: tegenvaller

De nieuwe stempels zijn nu echt in aantocht. Wie echter gehoopt had om van 'zijn plaats' een eerstedag-afdruk te bemachtigen op 1 juni zal daar echter waarschijnlijk niet in slagen.

Het was de bedoeling dat de uitrolgelijktijdig zou plaasvinden en dat de stempels vanaf 1 juni op alle post- en pakketpunten in gebruik zou worden genomen. Daar is men blijkbaar vanaf gestapt. PostNL laat weten:

 

'Zoals bekend gaat de stempel weer in gebruik genomen worden bij PostNL-locaties. Voor de volledigheid: de stempel is er alleen voor het afstempelen van met postzegels gefrankeerde aangetekende brieven of pakketten.

 

De distributie van de stempels wordt nu voorbereid. Dit betekent dat PostNL in fasen vanaf komende weekend tot eind volgende week de PostNL- locaties bevoorraadt.

Dus vanaf aanstaande zaterdag wordt de stempel op steeds meer locaties in gebruik genomen. De retailer hoeft daarmee niet te wachten tot begin juni. 

Zoals bekend leveren wij geen lijst aan van de PostNL-locaties omdat wij dit beschouwen als bedrijfsvertrouwelijke informatie. 

 

Tot slot: de retailers met een PostNL-locaties krijgen opnieuw het verzoek – na eerdere verzoeken – de oude stempel terug te sturen naar PostNL.'


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » Stempels: tegenvaller

Nieuw nummer
verscheen op 06-04-2021Filatelie - 6-4-2021
Laatste nummer
verscheen op 02-03-2021Filatelie - 2-3-2021

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap