SANDD. zegel

Het zat er aan te komen.

SANDD. kijkt al een tijdje verlekkerd naar de briefpostmarkt van PostNL. Nu ze Van Straaten Post (VSP) hebben overgenomen, hebben ze immers de expertise van briefpostlevering op 24-uurs in huis gehaald. Wie denkt dat het zo'n vaart niet zal lopen heeft waarschijnlijk gelijk, maar toch heeft SANDD. de eerste stappen gezet. Voorlopig uitsluitend vanaf een nog beperkt aantal - dat overigens wel snel stijgt - postpunten kunnen particulieren nu 'gewoon' een brief verzenden. Voor uw moeite om niet naar de dichtsbijzijnde brievenbus van PostNL te lopen wordt u wel beloond. In plaats van de € 0,78 bij PostNL betaalt u bij SANDD. slechts € 0,60 oftewel bijna 25% goedkoper!

SANDD. heeft ook een postzegel van zestig cent op de markt gebracht en die wordt ook nog eens keurig afgestempeld (formaat 49mm) met een sobere tekst: SANDD. en de datum.

Vandaag ontving ik twee omalsgen met zegel, gepost in Amsterdam en Soest. Beide afgestempeld op 4 oktober, dus 6 oktober in de postbus (duurt met SANDD. zendingen een dag langer) is dat niet slecht.

Wel werden de brieven reeds 28 en 29 september gepost. Of het aanloopproblemen zijn zal de toekomst leren....

 


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » SANDD. zegel

Nieuw nummer
verscheen op 06-04-2021Filatelie - 6-4-2021
Laatste nummer
verscheen op 02-03-2021Filatelie - 2-3-2021

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap