Postwaardestukken Sandd Upd.

HOT! Sandd heeft inmiddels bevestigd dat de frankering gedrukt wordt, dus het zijn inderdaad postwaardestukken.

In het novembernummer van Filatelie heeft u al kunnen lezen dat er ook een postwaardestuk is van Sandd. In de decembernummer leest u dat het er maar liefst drie zijn!

Wat niet in het decembernummer zal staan - heet van de naald - is dat Sandd mogelijk met nieuwe postwaardestukken komt. Wat is het geval:

Op de de site van Sandd zijn sinds 17 november kant en klare kerstkaarten te bestellen. Zowel enkele kaarten (zonder envelop) als dubbele kaarten (met envelop). In de webapplicatie (er kan gekozen worden uit standaardkaarten of kaarten met eigen foto) blijkt dat de kaart en de envelop gefrankeerd worden met een Sandd Kerstzegel Pink Ribbon. Of dit een ingedrukt zegel betreft is nog niet duidelijk, maar het lijkt er wel op. Het moeten kaarten in luxe kwaliteit worden op 300 grams karton en fotowerk zoals dat voor fotoboeken wordt geproduceerd. De productie is in handen van Myphotofun uit Almere.

Wat slecht is, is dat pas na bestelling duidelijk wordt wanneer geleverd wordt. Althans, in welke periode. Dat is (indien gepost voor 19 december) tussen 5 december en 22 december. Er wordt dus ook in het midden gelaten of de in november geplaatste bestellingen op 5 december op de mat liggen of daarna.

Er is een speciale website voor: www.demooistekerstkaart.nl

De webapplicatie werkt nog niet helemaal naar behoren op dit moment.


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » Postwaardestukken Sandd Upd.

Nieuw nummer
verscheen op 06-05-2020Filatelie - 6-5-2020
Laatste nummer
verscheen op 01-04-2020Filatelie - 1-4-2020

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap