Brievenbeurs gestopt

Gelet op de dramatische en onoplosbare ontwikkelingen op parkeergebied bij en in de omgeving van De Mammoet in Gouda heeft het bestuur van Stichting De Brievenbeurs besloten om na 26 jaar geen Brievenbeurs meer te organiseren, noch enig ander evenement in De Mammoet.

De organisatie zet een geheel nieuwe postzegelbeurs op, op een andere locatie met een nieuwe naam: WINTERSTAMPS, in Veenendaal-De Klomp. Dit wordt een beurs in een luxe omgeving, het Van der Valk hotel aldaar. Daar kan de organisatie vele voordelen bieden, zoals overdekt parkeren in het hotel (en direct vanuit de parkeergarage droog met de lift naar de zalenetage), luxe uitstraling met uitstekend meubilair (waaronder gemakkelijke stoelen), voldoende stroompunten, gratis wifi, daglicht en goede kunstverlichting, uitstekend binnenklimaat, overnachten op locatie, uitstekende bar- en restaurantvoorzieningen. 

Winterstamps zal ieder jaar op een vast moment plaatsvinden: de laatste vrijdag van februari en de aansluitende zaterdag. Komend jaar dus op 28 en 29 februari.
De openingstijden zijn: vrijdag: 10.00-18.00 uur en zaterdag 10.00-17.00 uur. www.winterstamps.nl


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » Brievenbeurs gestopt

Nieuw nummer
verscheen op 06-05-2020Filatelie - 6-5-2020
Laatste nummer
verscheen op 01-04-2020Filatelie - 1-4-2020

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap