Filatelie reikt jaarlijkse prijzen uit

Tijdens een feestelijk diner afgelopen zaterdag in Soestduinen heeft de Stichting Nederlandsch Maandblad voor Philatelie de jaarlijkse prijzen voor Filatelie jaargang 2009 uitgereikt aan de winnaars. Voorzitter, de heer G.C. van Balen Blanken reikte de prijzen uit. En wie waren de uitverkorenen? 

De "Leon de Raay"-medaille met oorkonde ging naar de heer H. Caarls voor zijn voor zijn artikel "De oplage van de eerste zegels van de eerste emissie van Nederland".
De Wisselbeker voor Thematische Filatelie met oorkonde ging naar de heer W. Hogendoorn voor zijn artikel "De Pilgrim Fathers en hun reis met de Mayflower". 
De "L.H. Tholen"-trofee met oorkonde werd toegekend aan drs. R.E. Taselaar
voor zijn filatelistische bijdragen in het oktobernummer 2009 van het tijdschrift "Terugblik 40/45".
De heren F.W.K.R. van den Akker en P. Walraven ontvingen de gouden medewerkerplaquette in goud wegens het tienjarige lidmaatschap van het bestuur van de Stichting Nederlandsch Maandblad voor Philatelie.
Ondanks hun afwezigheid met bericht werd de zilveren medewerkerplaquette toegekend aan de heer K. Verhulst wegens zijn tienjarige rubriekredacteurschap; De bronzen medewerkerplaquette was bestemd voor de heer J.J. van Markensteijn wegens zijn tienjarige lidmaatschap van de Raad van Toezicht van de Stichting Nederlandsch Maandblad voor Philatelie. Iedereen van harte proficiat!

 

 


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » Filatelie reikt jaarlijkse prijzen uit

Nieuw nummer
verscheen op 06-05-2020Filatelie - 6-5-2020
Laatste nummer
verscheen op 01-04-2020Filatelie - 1-4-2020

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap