Decemberzegel Keldonkse molen

Na het succes van vorig jaar geeft stichting korenmolen De Hoop Keldonk ook dit jaar een speciale postzegel uit voor het versturen kerst- en nieuwjaarswensen. Naast de zogenaamde decemberzegel zijn er ook gewone postzegels te koop met daarop de beeltenis van de Keldonkse molen.

Sinds de introductie van de speciale postzegels eind 2009 zijn er al meer dan 10.000 postzegels verkocht. Een zeer geslaagde actie dus die dit jaar haar vervolg krijgt. De opbrengst komt ten goede aan het herbouw- en restauratiefonds van korenmolen De Hoop in Keldonk.

Bij aanschaf van de bijzondere postzegels ontvangt men dit jaar een korting van 10% op kerst- en nieuwjaarskaarten. Naast de korting voor van 10% zal boekhandel Schellen na afloop van de actie 5% van de verkoopwaarde aan het restauratiefonds doneren.

Een setje van 20 decemberzegels is te koop voor € 8, extra zegels kosten € 4 per 10 stuks. 10 zegels met de waardeaanduiding 1 kosten € 5. De decemberzegels kunnen tot begin januari 2011 worden geplakt op alle kerst- en nieuwjaarskaarten tot en met 50 gram met een bestemming binnen Nederland.

De postzegels van de Keldonkse molen worden binnen de gemeente Veghel gratis thuisbezorgd. De bestelde zegels kunnen ook worden afgehaald op donderdagavond 9 december van 19.00 tot 21.00 uur in gemeenschapshuis 't Span aan de Kampweg 2 in Keldonk. Tijdens deze avond kunnen ook meteen kerst- en nieuwjaarskaarten met korting worden gekocht uit de collectie van Boek- en Kantoorboekhandel Schellen.

Voor meer informatie over het herbouw- en restauratieproject van de Keldonkse molen kunt u de website van Stichting korenmolen De Hoop Keldonk raadplegen; www.keldonksemolen.nl. Via de webshop op deze site kunnen de postzegels besteld worden.

 


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » Decemberzegel Keldonkse molen

Nieuw nummer
verscheen op 06-04-2021Filatelie - 6-4-2021
Laatste nummer
verscheen op 02-03-2021Filatelie - 2-3-2021

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap