Koolmees zingt uit geluidspen

TNT Post brengt samen met NCB Naturalis, Vogelbescherming Nederland en SOVON een postzegelserie uit met vogeltekeningen van M.A. Koekkoek uit.

Op 31 januari overhandigde Katja Veen van TNT Post het eerste postzegelvelletje met de koolmees in museum Naturalis, Leiden aan Goede Tijden Slechte Tijden-acteur Erik de Vogel. De tekening van de Koolmees is verwerkt in het nieuwe blauwe kader van de persoonlijke postzegel met frankeerwaarde 1. Bij aankoop van het velletje ontvangt men tevens een bewaarblad met informatie over de koolmees.

Door een speciale audiopen bij de postzegel te houden is de koolmees te horen. Maar die hoort de koper alleen, als hij een abonnement neemt op de complete driejarige serie. Elke maand ontvangt hij twee velletjes met bewaarbladen. Later volgen de gratis audiopen en bewaaralbum.

De verkoopprijs van postzegelvel ‘Koolmees' plus gratis bewaarblad is € 4,60. De overige delen - die alleen in het abonnement verkrijgbaar zijn - kosten € 6,25 exclusief verzendkosten. Een en ander is te koop bij TNT Postkantoren, Bruna, Collect Club Groningen en via www.tntpost.nl/vogels .

 


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » Koolmees zingt uit geluidspen

Nieuw nummer
verscheen op 06-04-2021Filatelie - 6-4-2021
Laatste nummer
verscheen op 02-03-2021Filatelie - 2-3-2021

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap