Da's toch een kaart waard

‘Da's toch een kaart waard' wordt dit jaar van 18 april tot 8 mei 2011 gehouden. Wie in die drie weken voor minstens € 5 aan wenskaarten aanschaft op een van de duizenden deelnemende verkooppunten, krijgt een velletje met drie bijzondere postzegels cadeau. Het ontwerp is van de hand van grafisch ontwerper Nicole Martens uit Rotterdam. Het velletje heeft als motto ‘maak van je kaart een cadeautje' en op de drie postzegels vier gestileerde, veelkleurige bloemvormen afgebeeld.

TNT Post is aangesloten bij de Stichting Wenskaart Nederland. Bij ‘Da's toch een kaart waard' doen AKO, Blz., Bruna, EXPO, Primera, READ Shop en V&D mee. Daarnaast hebben de betere wenskaartenwinkels zich aangemeld. Het is voor de tiende keer dat deze jaarlijkse actie wordt gehouden.
Het postzegelvel Da's toch een kaart waard bevat drie gelijke postzegels met de waardeaanduiding 1 en NEDERLAND 2011. Op elk van de drie postzegels staan vier gestileerde, veelkleurige bloemvormen afgebeeld. Twee van deze vormen lopen over de perforatie door op de velrand. Boven aan het vel staan in groene letters het motto van dit jaar vermeld: maak van je kaart een cadeautje.

 


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » Da's toch een kaart waard

Nieuw nummer
verscheen op 06-04-2021Filatelie - 6-4-2021
Laatste nummer
verscheen op 02-03-2021Filatelie - 2-3-2021

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap