Heemskerk koninklijk onderscheiden

Tijdens de opening van de tentoonstelling '50 jaar postzegelvereniging Vredestein' in het Loosduins Museum te Den Haag, kwam de loco-burgemeester op bezoek om voorzitter Cees Heemskerk koninklijk te onderscheiden tot lid in de orde van Oranje Nassau. Dit vanwege zijn eveneens 50-jarige voorzitterschap van de postzegelvereniging Vredestein en de vele verdiensten voor de filatelie. Als organisator en als jurylid van tentoonstellingen en als keurmeester (met als specialiteit 1e emissie van Nederland). Cees is een goede bekende bij de KNBF en de NVPH.

De expositie in het Loosduins museum is geopend iedere zaterdag en de eerste zondag van de maand van 13 - 17 uur t/m 17 september 2011.

De jubileumzegels (www.defilatelie.nl/nieuws.php?id=364) zijn in een velletje van tien postzegels uitgebracht. Het is mogelijk ze te bestellen door overmaking van € 6 op de ING bankrekening: 62 71 51 t.n.v. C.J. Heemskerk te Den Haag. Zet op de overschrijving uw naam en adres dan worden de zegels naar u verstuurd, zolang de voorraad strekt.

 


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » Heemskerk koninklijk onderscheiden

Nieuw nummer
verscheen op 06-04-2021Filatelie - 6-4-2021
Laatste nummer
verscheen op 02-03-2021Filatelie - 2-3-2021

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap