Bossche zegels op Filafair '11

Vandaag en morgen 2 en 3 september opent Filafair 2011 zijn deuren voor de postzegelverzamelaar. Een nieuwe Nationale postzegelbeurs in Zuid-Nederland. Het evenement vindt plaats in de Maaspoort Sports en Events. Een kleine dertig standhouders zijn er aanwezig.

PostNL verkoopt samen met Stichting Hertogpost een aantal beursvelletjes en speciale "Bossche" postzegels. Het thema van deze beurs is "Waterrijk 's-Hertogenbosch". Alles zegels hebben betrekking op water in en rond 's-Hertogenbosch.
Voor deze gelegenheid zijn er twee speciale stempels en enveloppen gemaakt voor de verzamelaar. Nieuw is te melden dat er "Bossche" postzegels aanwezig zijn met letterperforaties en dat voor de eerste keer er ook "Bossche" rolzegels aangeboden worden. Deze rolzegels zitten op een rol en zijn in een zelfklevende uitvoering.
Ook de Bossche ‘@ut_Engelke' engelzegel van de St.-Jan (in twee verschillende kleuruitvoeringen!) en de zelfklevende St.-Janszegels zijn volop verkrijgbaar.

De postzegelbeurs is geopend op vrijdag 2 september van 11-18 uur en op zaterdag 3 september van 10-17 uur. Entree en parkeren zijn gratis en voor bezoekers aan de beurs is er een gratis attentie beschikbaar zolang de voorraad strekt.
Meer info: www.filafair.nl

 


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » Bossche zegels op Filafair '11

Nieuw nummer
verscheen op 06-04-2021Filatelie - 6-4-2021
Laatste nummer
verscheen op 02-03-2021Filatelie - 2-3-2021

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap