Filatelie bladprijzen uitgereikt

‘De Kartelrand' wint Filatelie Verenigingsbladprijs 2011

Ton Vis beste auteur verenigingsblad 2011

De jaarlijks toegekende Verenigingsbladprijzen van het maandblad Filatelie gaan dit jaar naar De Kartelrand (verenigingsblad van postzegelvereniging De Globe in Wageningen) .
De prijzen werden op zaterdag 15 oktober tijdens Postex 2011 in Apeldoorn uitgereikt door Frans-Rin van den Akker, vicevoorzitter van de Stichting Nederlandsch Maandblad voor Philatelie, de uitgever van het maandblad Filatelie, dat de toekenning van de Verenigingsbladprijzen organiseert.
De genoemde bladen voldeden naar het oordeel van de jury, bestaande uit Harry Trip, René Hillesum (voorzitter) en Kees van Nugteren, het beste aan de eisen die aan een eigentijds verenigingsorgaan mogen worden gesteld.
Naast de Filatelie Verenigingsbladprijs, een cheque van € 250, ter beschikkig gesteld door bovengenoemde Stichting werd ook nog de extra prijs van € 100 uitgereikt aan de beste auteur, ter beschikking gesteld door Uitgeverij Davo.
De prijs voor de beste auteur van een verenigingsblad ging naar auteur Ton Vis voor zijn artikel over roltandingszegels in De Postkoets, het blad van de gelijknamige postzegelvereniging uit Nieuwegein.

Uitgebreide informatie over de toekenning van de Filatelie Verenigingsbladprijzen is te vinden in het Juryrapport, dat u kunt downloaden onder downloads.

 


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » Filatelie bladprijzen uitgereikt

Nieuw nummer
verscheen op 06-04-2021Filatelie - 6-4-2021
Laatste nummer
verscheen op 02-03-2021Filatelie - 2-3-2021

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap