Jaarlijkse prijzen uitgereikt

Tijdens een feestelijk najaarsdiner op 12 november in Soestduinen heeft de Stichting Nederlandsch Maandblad voor Philatelie de prijzen voor Filatelie jaargang 2010 uitgereikt aan de winnaars.

Voorzitter, de heer G.C. van Balen Blanken reikte de volgende prijzen uit: 

De "Leon de Raay"-medaille met oorkonde ging naar de heer W. Maassen voor zijn voor zijn artikel "Belangrijke Roemeense collecties".
De Wisselbeker voor Thematische Filatelie met oorkonde ging naar de heer F. Boeren voor zijn artikel "Iedereen gelooft in Sinterklaas".
De "L.H. Tholen"-trofee met oorkonde werd toegekend aan de heer M.W. de Jong uit Waddinxveen voor zijn publicaties over stempels en brieven in de uitgaven van de Historische Kring Waddinxveen.
Beter laat dan nooit werd de zilveren medewerkerplaquette alsnog toegekend aan de heer K. Verhulst wegens zijn tienjarige rubriekredacteurschap; De bronzen medewerkerplaquette was bestemd voor de heer B. Mol wegens zijn tienjarige lidmaatschap van de Raad van Toezicht van de Stichting Nederlandsch Maandblad voor Philatelie. Tenslotte werd de heer B. Van Teylingen benoemd tot Lid van Verdienste wegens zijn dertigjarige bestuurslidmaatschap van de Stichting Nederlandsch Maandblad voor Philatelie. Alle winnaars van harte gefeliciteerd en tot volgend jaar!

 

 


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » Jaarlijkse prijzen uitgereikt

Nieuw nummer
verscheen op 06-04-2021Filatelie - 6-4-2021
Laatste nummer
verscheen op 02-03-2021Filatelie - 2-3-2021

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap