Steve Jobs toepasselijk herdacht

Magyar Posta heeft met de uitgifte van het Steve Jobs zegelvelletje een filatelistisch nieuwtje in het leven geroepen. De genummerde herdenkingsplaat is voorzien van een geperforeerde foto en is uitgegeven in een beperkte oplage. Het herdenkingsvelletje vel zal beschikbaar zijn in een speciale houder voor verzamelaars van filatelistische rariteiten.
De geperforeerde ontwerp van de herdenkingsplaat is voorzien van een portret van Steve Jobs. Aan de rechterkant van de grens ontwerp is er de inscriptie "In memoriam Steve Jobs 1955-2011" en links onderaan de inscripties "EMLÉKÍV" en "Commemorative Sheet". De nummering is verticaal afgedrukt aan de bovenkant rechts en Magyar Posta het logo rechts onderaan. De herdenkingsplaat kan alleen worden aangeschaft als onderdeel van de herdenkingskaart.
Er worden 5.000 exemplaren van de herdenkingsplaat en herdenkingsaffiche gedrukt, ontworpen door Barnabás Baticz, in de staatsprinters Állami Nyomda en de drukkerij Con-X. De geperforeerde grootte van het portret in de herdenkingsplaat is 40 x 31,5 mm en de externe ongetand formaat is 90 x 70 mm. De herdenkingsplaat kan niet gebruikt worden om te betalen voor verzendkosten.
De uitgiftedatum is 28 november 2011 en kost HUF 1000, ofwel € 3,33.
Email: philately@posta.hu Meer info: www.posta.hu/english


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » Steve Jobs toepasselijk herdacht

Nieuw nummer
verscheen op 06-04-2021Filatelie - 6-4-2021
Laatste nummer
verscheen op 02-03-2021Filatelie - 2-3-2021

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap