FILAFAIR... 2012 komt eraan!

Organisator Stichting Hertogpost brengt tijdens de tweede nationale postzegelbeurs Filafair... 2012 op 23-24 maart in ‘s Hertogenbosch in samenwerking met PostNL een bijzondere serie postzegels uit met als thema "Markt en stadhuis van 's-Hertogenbosch". Daarnaast worden er twee speciale FILAFAIR... 2012 beursvelletjes verkocht door PostNL zelf. Alles wordt aangevuld met twee bijzondere handstempels en afgesloten met een speciale beurspostzegel van FILAFAIR.. 2012.

De afbeeldingen van deze bijzondere "Bossche" postzegels zijn gemaakt en bewerkt door Wim van Laarhoven uit ‘s-Hertogenbosch, welke in zijn vrije tijd veel fotografeert. Zijn bijzondere beelden vielen op bij de organisatie van Filafair... waardoor men nu kan genieten als postzegelverzamelaar en in het bijzonder als inwoner van 's-Hertogenbosch, ondanks het feit dat de beelden zijn aangepast.

Als fotograaf struinde hij de Bossche binnenstraten af op zoek naar nostalgie en geborgenheid. Als Bossche bol, geboren in een van de volkswijken langs de binnenstad was hij op zoek naar de Bossche geschiedenis en die van zijn familie. Kortom zijn hart gaat altijd sneller kloppen als hij met zijn camera door de steegjes en straatjes van ‘s-Hertogenbosch wandelt.

Via diverse technieken vertaald hij de geschoten plaatjes anno 2012 naar het gevoel van toen... Dat lukt aardig via de zgn. HDR techniek. Drie jaar geleden is hij daarmee begonnen en nu hangt er bij menig Bosschenaar een panorama van de Bossche markt in een prachtige HDR techniek. De enige in zijn soort. Alles is ook eventueel te bewonderen op zijn website: www.photofocus.nl.
Of het nu postzegels zijn, panorama schilderijen, ansichtkaarten, visitekaartjes of webcreaties. Als creatief amateur wil hij alleen maar kwaliteit. Hij noemt het "Digitale kunst met een dubbel laagje".

U kunt de beursplattegrond en deelnemerslijst ophalen onder Downloads en zelf downloaden en uitprinten om volgend weekend mee te nemen naar de beurs!

Hierbij de bijzondere afbeeldingen van de postzegels die voor het eerst verkrijgbaar zijn op vrijdag 23 maart aanstaande tijdens de Nationale postzegelbeurs FILAFAIR... 2012. Voor verdere inlichtingen en voorverkoop zie www.filafair.nl voor het laatste nieuws!

Tweede Nationale postzegelbeurs in Maaspoort Sports & Events, Marathonloop 1, 's Hertogenbosch.

Openingstijden: 
vrijdag 23 maart van 10 - 17 uur
zaterdag 24 maart van 10 - 16 uur.


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » FILAFAIR... 2012 komt eraan!

Nieuw nummer
verscheen op 06-04-2021Filatelie - 6-4-2021
Laatste nummer
verscheen op 02-03-2021Filatelie - 2-3-2021

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap