Oranje paprika op postzegel

De Monsterse postzegelvereniging geeft de postzegelserie 'Westlands Mooiste' uit. 'Westlands Mooiste' is een initiatief, waarbij typische Westlandse producten onder de aandacht worden gebracht. Er zijn inmiddels al druiven, orchideeën, tomaten en chrysanten op de postzegels verschenen en nu is het de beurt aan de oranje paprika.

De oranje paprikapostzegel is voor vele postzegelverzamelaars een verzamelitem, ook geschikt voor promotie van de oranje paprika. Op vrijdag 16 maart zal ter gelegenheid van de start van het oranje paprikaseizoen 2012 de oranje paprikapostzegel tijdens een feestelijke bijeenkomst officieel worden gepresenteerd in aanwezigheid van burgemeester Sjaak van der Tak van de gemeente Westland. Vanaf dan kunnen de postzegels (ter promotie van de oranje paprika) op poststukken worden gebruikt.

Indien er interesse is in het kopen van oranje paprikapostzegels kan er contact worden opgenomen met Klaas Keijzer van de postzegelvereniging Monster (0174-241740 of nkeijzer@kabelfoon.nl ). De prijs van één vel à tien postzegels bedraagt € 7,50. De oranje paprika postzegel kan ook per stickerrol worden besteld. Eén rol van 100 postzegels kost € 75. Bij grote afname is korting mogelijk.


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » Oranje paprika op postzegel

Nieuw nummer
verscheen op 06-04-2021Filatelie - 6-4-2021
Laatste nummer
verscheen op 02-03-2021Filatelie - 2-3-2021

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap