EKPV komt met Sjun Kirchroa

De Eerste Kerkraadse Philatelisten Vereniging biedt de komende tijd persoonlijke postzegels aan met de mooiste plekjes en bezienswaardigheden van Kerkrade. Als naam voor deze serie is uiteraard gekozen voor Sjun Kirchroa, ofwel Mooi Kerkrade.
De geschiedenis van Kerkrade is al vele malen beschreven en op foto's vastgelegd. Het heden van een stad wordt uiteindelijk bepaald door wat het verleden achtergelaten heeft. Met een beetje oog voor dat verleden is het heden beter te begrijpen. Bepaalde plekken en gebouwen krijgen veel meer waardering en de schoonheid ervan wordt toch op een hoger peil gebracht door de kennis van het rijke verleden van - in ons geval - de stad Kerkrade.
EKPV wil in deze serie postzegels een beeld geven van het Kerkrade van vandaag, als product van het rijke verleden van onze stad waar we toch zo trots op zijn.
Op 16 april kwam de eerste zegel uit van Sjun Kirchroa. Op deze zegel - gepresenteerd op een velletje van tien dezelfde zegels - staat het oudste gebouw van Kerkrade, namelijk de prachtige Abdij Rolduc.
De verzamelaar wordt via de pers en deze website op de hoogte gebracht van de verschijning van een volgend velletje zegels. Men kan de zegels per velletje van 10 zegels bestellen door storting op de bankrekening van EKPV:118 90 43, t.n.v. penningmeester E.K.P.V. Kerkrade. Vermeldt duidelijk het aantal velletjes en het adres, waar we de velletjes naar toe kunnen sturen. (Vergeet dat niet, we kunnen u anders niet bereiken!) Na ontvangt van het bedrag voor de velletjes worden deze zo gauw mogelijk opgestuurd. De velletjes kosten € 7 per stuk (exclusief verzendkosten).
Verzendkosten: Een t/m drie velletjes: € 1, vanaf vier velletjes: € 2. 
Leden van de EKPV kunnen de velletjes kopen op de verenigingsavond à € 7 per stuk.


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » EKPV komt met Sjun Kirchroa

Nieuw nummer
verscheen op 06-04-2021Filatelie - 6-4-2021
Laatste nummer
verscheen op 02-03-2021Filatelie - 2-3-2021

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap