Filatelieprijzenregen 2012

Afgelopen zaterdag zijn tijdens het feestelijke jaarlijkse najaarsdiner in Soestduinen de maandbladprijzen 2012 uitgereikt. Deze bestonden uit een plaquette met bijbehorende oorkonde.

Voorzitter van de Stichting Nederlandsch Maandblad voor Philatelie Cees van Balen Blanken reikte de Thematische Wisselbeker dit jaar uit aan Edwin Voerman voor zijn artikel: "Geïllustreerde brieven- en briefkaarten".
De "Leon de Raay"-medaille ging naar Dr. Albert Louis voor zijn artikel: "Schatgraven bij de tweede emissie". Mevrouw Bouscher nam namens hem deze eervolle prijs in ontvangst.
Gouden medewerkerplaquetten waren er voor Frits Nagel die 25 jaar lid is van de Raad van Toezicht van de Stichting. René Hillesum kreeg ook ‘goud' als auteur van meer dan zestig gepubliceerde artikelen in ons maandblad.
Zilveren plaquetten waren er voor Hans Oosterloo, inmiddels 20 jaar lid van de Raad van Toezicht, Jan Borluut die10 jaar redacteur van de maandelijkse rubriek België is en voor Edward Froon, 10 jaar redacteur van de rubriek Maximafilatelie.
De bronzen plaqette en oorkonde tenslotte ging naar Leo Elzinga, omdat hij 2,5 jaar lid is van het dagelijks bestuur van de Stichting.

 

 


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » Filatelieprijzenregen 2012

Nieuw nummer
verscheen op 06-05-2020Filatelie - 6-5-2020
Laatste nummer
verscheen op 01-04-2020Filatelie - 1-4-2020

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap