Tweeluik troonswisseling

PostNL presenteerde afgelopen vrijdag de eerste postzegels van het historische moment, waarop koningin Beatrix opgevolgd wordt door koning Willem-Alexander. Het gaat om een tweeluik met de laatste postzegel van de koningin en de allereerste postzegel van de koning. Het koninklijke tweeluik bevat naast vijf postzegels van de koningin en vijf postzegels van de koning ook bijzonder fotomateriaal van moeder en zoon. De postzegels zijn direct online te bestellen, waarbij de postzegels van de koningin vanaf 25 maart leverbaar zijn en de eerste postzegels van koning Willem-Alexander na zijn inhuldiging, half mei.


Het tweeluik is verkrijgbaar online via www.postnl.nl en bij Bruna-vestigingen. De postzegels hebben waarde Nederland 1, bedoeld voor brieven tot 20 gram met bestemming binnen Nederland. De geldigheidstermijn is onbepaald.
Direct na de inhuldiging van Koning Willem-Alexander geeft PostNL een inhuldigingszegel uit. Deze zegel is een tussentijdse zegel totdat PostNL de permanente postzegel ter ere van de nieuwe Koning later dit jaar uitgeeft.


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » Tweeluik troonswisseling

Nieuw nummer
verscheen op 06-04-2021Filatelie - 6-4-2021
Laatste nummer
verscheen op 02-03-2021Filatelie - 2-3-2021

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap