Vertraagde post.....tragisch!

Een wat verlaat berichtje uit de Groene Amsterdammer van 21 februari, maar schokkend genoeg.

We klagen met zijn allen regelmatig over vertraagde- en verkeerd bezorgde post. Onder het mom van "vroeger was alles beter" koesteren we in ieder geval de gedachte dat de oude PTT en beter deed dan PostNL. Met het lezen van het bericht in de Groene Amsterdammer is dat ecter allemaal klein leed.

"Delhi - Het galgetouw doet opnieuw dienst in India. Na de stille executie afgelopen november van Ahjmal Amir Kasab, de enige overlevende dader van de aanslagen in Mumbai in 2008, was de beurt vorige week aan Mohammad Afzal Guru, een terrorist uit Kasjmir die betrokken was bij een aanslag op het Indiase parlement in 2001, waarbij twaalf doden vielen.

Op 3 februari wees president Pranab Mukherjee Guru's gratieverzoek af. Enkele dagen daarna werd Guru opgehangen in zijn gevangenis in Delhi. De executie bracht felle kritiek op gang, niet in de laatste plaats omdat Guru's familie pas achteraf ervan op de hoogte werd gesteld dat het vonnis was voltrokken. Een brief met het nieuws over de afwijzing van het gratieverzoek kwam pas na Afzal Guru's dood aan. Vertraging bij de posterijen was de verklaring."
U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » Vertraagde post.....tragisch!

Nieuw nummer
verscheen op 06-04-2021Filatelie - 6-4-2021
Laatste nummer
verscheen op 02-03-2021Filatelie - 2-3-2021

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap