TNT start postzegelserie Duckstad

 

TNT Post brengt samen met het blad Donald Duck een speciale postzegelserie uit. Al 75 jaar genieten generaties van Donald Duck en Duckstad-bewoners oom Dagobert, Guus Geluk en Katrien.

Op 6 april 2010 introduceert TNT Post het eerste postzegelvelletje met Donald Duck. Dit velletje is te koop op alle TNT Postkantoren, Bruna en bij Collect Club. Bij aankoop ontvangt de koper een bewaarblad met op de achterzijde het begin van een speciaal voor deze postzegelserie geschreven stripverhaal van Donald Duck.

In de envelop die de koper ontvangt bij uitreiking van het bewaarblad kan een ‘gouden’ postzegel van Donald Duck zitten. Als u deze vindt en contact opneemt met klantenservice van Collect Club 050-5861234 ontvangt u € 3.000,- vanwege de 3000e Donald Duck die begin april verschijnt!

Om zeker te zijn van een complete serie biedt TNT Post de mogelijkheid een abonnement te nemen op deze unieke postzegels. Elke maand ontvangt de koper twee postzegelvelletjes met bewaarbladen voor € 15 (inclusief verzendkosten). Zo bouwt de koper in anderhalf jaar een fraaie stripcollectie op met een uniek verhaal. Neemt de koper nu een abonnement dan ontvangt hij het postzegelvel van Katrien met bijbehorend bewaarblad geheel gratis. Bovendien ontvangt hij na 3 abonnementsleveringen ook een bewaaralbum cadeau!

 


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » TNT start postzegelserie Duckstad

Nieuw nummer
verscheen op 06-05-2020Filatelie - 6-5-2020
Laatste nummer
verscheen op 01-04-2020Filatelie - 1-4-2020

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap