Filateliebeurs naar Hilversum

(persbericht)

De volgende FILATELIEBEURS zal worden gehouden op zaterdag 1 en zondag 2 februari 2014 in DUDOK-ARENA op het Arenapark in Hilversum. Het Achmea Health Centre in Loosdrecht is wegens verbouwing voor een andere bestemming niet meer beschikbaar.

De Dudok-Arena hal is voldoende groot (1960m2), en heeft een aantal belangrijke plussen. De entree is gelijkvloers (geen trappen meer) en er is een invalidentoilet op de 1e verdieping, via de lift bereikbaar. De ligging is ideaal, de zaal ligt 1 minuut lopen van station Hilversum Sportpark, zodat er geen bussen meer nodig zijn en u gemakkelijk met de trein kunt komen. De bezoekers die toch met de auto willen komen: de zaal ligt op enkele minuten van de afslag Hilversum op de A27.

De zaal is iets kleiner, daarom zullen er geen tentoonstellingskaders meer aanwezig zijn.

Wel zullen alle handelaren en verenigingen een plaats kunnen krijgen. Helaas is deze zaal niet op vrijdag beschikbaar, maar gezien de uitstekende bereikbaarheid van de zaal kunt u op zaterdag en zondag volop gebruik maken van het gevarieerde en uitstekende aanbod van de deelnemende handelaren en gespecialiseerde verenigingen.

Dit wordt de 26e Filateliebeurs. De Filateliebeurs, opgericht door René Hillesum en Hans Petersen werd voor het eerst gehouden in 1989 in Dansschool Alberto in Hilversum, en daarna verhuisde de beurs naar De Bun in Huizen, en vanaf 1995 (velen herinneren zich nog de barre weersomstandigheden) werd de beurs gehouden in de Panda Hallen in Loosdrecht. Sedert 1990 is de Filateliebeurs een officiële Stichting.

De huidige organisatie bestaat uit John Kooij, Koos Fase en Johan Diesveld. Verder een 15-tal zeer gemotiveerde vrijwilligers, waarvan verscheidene al vanaf de eerste beurs meewerken.

Verdere informatie zult u vinden in het Maandblad Filatelie van januari 2014, en t.z.t. op de website www.filateliebeurs.nl. We zien u graag op zaterdag 1 en zondag 2 februari 2014.

 

Het bestuur.

 

Foto: Optisport


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » Filateliebeurs naar Hilversum

Nieuw nummer
verscheen op 06-05-2020Filatelie - 6-5-2020
Laatste nummer
verscheen op 01-04-2020Filatelie - 1-4-2020

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap