Komkommertijd

De komende weken zal het nieuws niet dagelijks aangepast worden: zomerrooster!

Maar: blijf vooral kijken, want als er echt nieuws is dan leest u het hier natuurlijk direct. Nu is het een beetje zoeken naar nieuws in deze vakantietijd. Vandaar nu een echt komkommernieuwtje tot het volgende èchte nieuws! 

Postkantoor in Guntersville (Alabama, USA) ontruimd.

Dat ziet er inderdaad dreigend uit op deze foto van 12 juli uit The Inquisitr. 

Er lekte eeen gelachtige onbekende substantie uit een postpakket. Diverse medewerkers waren met de gel in contact gekomen. Omdat onbekend wat voor substantie het was en of het al dan niet giftig was, werd het postkantoor uit voorzorg gesloten.

Drie medewerkers stelden zich onder doktersbehandeling, maar het bleef bij het hebben van 'een warm, sensationeel gevoel'. 

De 'mannen in de gele pakken' kwamen langs en namen alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om het pakketje te openen en te onderzoeken wat voor gel het betrof. 

USPS postal inspector Tony Robinson kon de wereld uiteindelijk vertellen wat er aan de hand was: Een tube K-Y glijmiddel was opengebarsten en was gaan lekken op 12 andere pakketjes. Ongetwijfeld werd de hele operatie ingegeven door de waarschuwing van president Obama om alert te zijn....

 


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » Komkommertijd

Nieuw nummer
verscheen op 06-04-2021Filatelie - 6-4-2021
Laatste nummer
verscheen op 02-03-2021Filatelie - 2-3-2021

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap