Komkommertijd II HAAST U!

De komende weken zal het nieuws niet dagelijks aangepast worden: zomerrooster!

Maar: blijf vooral kijken, want als er echt nieuws is dan leest u het hier natuurlijk direct. Nu is het een beetje zoeken naar nieuws in deze vakantietijd. Vandaar nu een echt komkommernieuwtje tot het volgende èchte nieuws!

HAAST U!

Jawel, zelfs in de vakantie moet u zich haasten. Gelukkig niet zo warm vandaag, dus dat moet lukken!

Door een toeval kan gemeld worden dat er VANDAAG (31/7) een speciaal velletje verschijnt ter ere van de geboorte van HRH Prince George of Cambridge, de op 22 juli geboren zoon van William en Catherine (Kate).

Toeval: ja, dat was het zeker. Na een vandaag ontvangen tip (dank M.E.) over een bericht in Metro dat dit velletje op 21 augustus verschijnt. Om er een berichtje van te maken maar even bij de bron (Post Isle of Man) gekeken en wat blijkt: het velletje (8 zegels van eeen Pond) verschijnt al vandaag. Het is een reprint van eerder verschenen zegels, nu bijeengebracht in een velletje met actuele teksten. Gebeurt er dan niets op 21 augustus? Jawel! Dan verschijnt er een speciale verzamelfolder met foto's etc. met dit velletje. Maar voor ons filatelisten is natuurlijk de uitgiftedag belangrijk: vandaag dus!

 


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » Komkommertijd II HAAST U!

Nieuw nummer
verscheen op 06-04-2021Filatelie - 6-4-2021
Laatste nummer
verscheen op 02-03-2021Filatelie - 2-3-2021

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap