Komkommertijd V

De komende weken zal het nieuws niet dagelijks aangepast worden: zomerrooster!

Maar: blijf vooral kijken, want als er echt nieuws is dan leest u het hier natuurlijk direct. Nu is het een beetje zoeken naar nieuws in deze vakantietijd. Vandaar nu een echt komkommernieuwtje tot het volgende èchte nieuws!

 

Heel erg van toen.....

Mirjam de Groot werkt sinds 2010 bij PostNL en werkt momenteel als Online Marketing & Mobile Manager bij de afdeling Online.

Niet de eerste de beste 'krullenjongen' dus. Vandaag is haar blog de lucht in gegaan: http://blog.postnl.com/author/mirjamdegroot/ Kijken dus regelmatig!

De openingsblog is echter niet echt hoopgevend dat wij filatelisten daar veel wijzer van worden. Wel leuk natuurlijk dat Mirjam op vakantie in Duitsland in plaats van de stapel kranten te kopen zoals ze in bij haar vorige job gewend was nu naar het -publieke- machinepark van de Duitse post kijkt.

Met verve brengt zij nu haar eerste blog-bijdrage:

Einde van het ‘@#$%^&*!!! geen postzegel in huis’ moment

Wie nu denkt dat ze hiermee vanaf haar vakantieadres het 'ei van Columbus' mee naar huis nam komt bedrogen uit!

Ze heeft de automaatstrook ontdekt! Kennelijk heeft de afdeling die ze nu bestiert haar niet genoeg inleesvoer gegeven. Ook een voor ons filatelisten 'onontbeerlijk standaardwerk' als de NVPH speciale catalogus zal niet in haar boekenkast staan, want als groot pleitbezorgster van de Postzegelcode heeft ze waarschijnlijk niet zoveel met postzegels.... Jammer natuurlijk!

Had ze zich wèl goed ingelezen of de moeite genomen om bij een collega die wel iets met postzegels heeft (het is bij slot van rekening nog steeds een leuke zakcent voor PostNL dat uitgeven van postzegels die niet nodig zijn voor het instandhouden van het briefverkeer) dan had ze kunnen lezen dat AUTOMAATSTROKEN echt van toen zijn! Geïntroduceerd in 1989 en overleden in 2001!

Maar ja, een nieuwe wind: wie weet verschijnen ze binnenkort weer tussen het straatmeubilair......


 


U bent nu hier: De filatelie » Nieuws » Komkommertijd V

Nieuw nummer
verscheen op 06-04-2021Filatelie - 6-4-2021
Laatste nummer
verscheen op 02-03-2021Filatelie - 2-3-2021

Website design by A-side media

RSS Feed | Disclaimer | Sitemap